top of page
Waarom deelnemen?

Wilt u deelnemen aan het eerste Goudse zonnepaneelproject op het dak van Croda? Of weet u een geschikt dak in Gouda voor zonnepanelen? Samen met u wil de Energiecoöperatie Goudse Panelen graag lokale groene stroom opwekken. Blijf op de hoogte of neem eerst vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan we samen aan de slag voor een duurzaam Gouda.

 

Onze stad verduurzamen draait niet om pure winst. Dat doen we omdat het keihard nodig is. Het gaat om het creëren van waarden en het vinden van een balans tussen wat goed is voor de mens (people), milieu (planet) en de economie (profit). Voor onszelf, maar zeker ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

Energiecoöperatie Goudse Panelen maakt werk van het lokaal opwekken van duurzame  elektriciteit. Ons doel is om op de daken van Goudse bedrijven en instellingen zonnepanelen te plaatsen ten behoeve van de inwoners van Gouda.

 

Inwoners en bedrijven uit Gouda met een kleinverbruikersaansluiting* kunnen profiteren van de opbrengst van deze zonnepanelen. U profiteert van een lagere energierekening, doordat de SCE regeling (Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (de voormalige postcoderoosregeling) van toepassing is. Een mooie combinatie dus van noodzaak en financieel rendement.

En de manier waarop we dit initiatief doen moet voor iedereen eenvoudig zijn: wat wordt er verwacht van u, wat kan u van onze coöperatie verwachten. Ons dak, maar uw panelen en opbrengst!

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief, of kijk op projecten voor  de huidige activiteiten en eventuele (voor)inschrijving.

*U bent een kleinverbruiker, als u een aansluiting heeft met een grootte van maximaal 3x80 Ampère. Wat de grootte van uw aansluiting is, kunt u terugvinden in de meterkast of op uw energienota.

 

bottom of page