Neem contact met ons op

Buurtje 1
2802 BE Gouda

info@goudsepanelen.nl

  • Facebook - Goudse Panelen
  • Twitter - Goudse Panelen

© 2018 by GoudsePanelen

Projecten

CRODA Veem 13

Eerste Goudse Panelen-dak

De inschrijving voor ons eerste project bij Croda is vanaf vrijdag 23 augustus gesloten. Alle 670 zonnepanelen zijn vergeven en we zitten dus vol! Dit geeft ons een heel trots gevoel. Want er zijn nu 88 Goudse deelnemers die daadwerkelijk meedoen aan dit gezamenlijke zonnedak.

 

Wil je de vorderingen van dit project volgen? Hou dan deze projectpagina of het kopje ‘nieuws’ goed in de gaten. Daar is het laatste nieuws van dit project te lezen.  

Let op: deelnemers aan dit project hebben nog steeds de mogelijkheid voor overstappen naar onze partner ENGIE. Zie onder.

Reservelijst

Voor de Gouwenaars die toch interesse hebben in dit zonnedak, maar nu niet meer deel kunnen nemen, houden we een reservelijst bij (zie de "kantlijn"). Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat, zeker nog in deze beginfase, er een aantal panelen weer beschikbaar komen. Deze vrijgekomen panelen zullen we dan, tegen dezelfde condities, aanbieden aan de eerst geplaatste op de reservelijst.

Mocht u daarin geïnteresseerd zijn, vul dan het onderstaande inschrijfformulier “reservelijst” in en stuur deze naar ons op.

NB: We kunnen geen garantie geven dat als u op de reservelijst staat, u ook daadwerkelijk kunt participeren in het project!

Een volgend project? 

Deelname in het eerste project is niet meer mogelijk. Omdat de belangstelling voor dit eerste project erg groot was is onze ambitie om een tweede project te ontwikkelen.

We leggen nu eerst de focus op de uitvoering van het zonnedak bij Croda. De start van een tweede project zal waarschijnlijk medio 2020 zijn. Daarbij is het streven om het dak en de bijbehorende postcoderoos zodanig te kiezen, dat de postcodes 2804, 2807 mee kunnen doen.

Heb je nu al interesse in het volgend project, abonneer je dan op onze nieuwsbrief en dan houden we je op hoogte van de ontwikkelingen.

 

Kort & Krachtig 

1 paneel kost € 275,00.

                    levert ~ 280 kWh / jaar

Rendement project: ~ 8%, terugverdientijd 8 jaar

Looptijd 15 jaar

Postcodes: 2801, 2802, 2803, 2805, 2806, 2808, 2809

Partner, koper van de elektriciteit: ENGIE

Kies voor voordelige ‘Goudse’ groene stroom

De opgewekte, lokale stroom van Goudse Panelen wordt geleverd aan energieleverancier ENGIE. Via ENGIE kunt u deze lokale ‘Goudse’ groene stroom thuis gebruiken. U profiteert bij ENGIE van voordelige energietarieven en daarnaast kan ENGIE de Regeling Verlaagd Tarief voor u kostenloos uitvoeren. Hierdoor profiteert u ieder jaar van korting op uw energiebelasting. Bovendien ontvangt Goudse Panelen jaarlijks van ENGIE een financiële bijdrage, voor ieder lid van de coöperatie die klant is van ENGIE. Zie www.engie-energie.nl/goudsepanelen. Deze bijdrage gebruikt Goudse Panelen om volgende projecten mogelijk te maken. Goed voor uw portemonnee én de wereld van morgen.

 

Overstappen naar ENGIE of een andere leverancier is niet verplicht.

Let op, wanneer u overstapt anders dan ENGIE, dan ontvangt Goudse Panelen geen financiële bijdrage en moet u als deelnemer wel zeker weten dat uw huidige leverancier de Regeling Verlaagd Tarief faciliteert en u het voordeel op de energiebelasting doorgeeft. Dit kunt u nagaan via de volgende link.

 

Projectdetails en eventuele vragen

De project- en coöperatiedetails zijn in onderstaande documenten gegeven: het informatiepakket, de ledenovereenkomst, de statuten en het administratieve reglement. Zo bent u volledig op de hoogte van het project, de manier waarop we dit willen realiseren en wat u kunt verwachten. 

 

Heeft u vragen? De FAQ bevat reeds vele antwoorden. Eventueel bereikt u ons via info@goudsepanelen.nl.

Postcodes Gouda van PICO

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door steun van provincie Zuid-Holland.