top of page

Samen met de wethouder en onze partners de oprichting gevierd

Op 8 januari 2019 hebben we met de mensen die Goudse Panelen mogelijk hebben gemaakt haar oprichting gevierd bij de Ronsseveste, een vestiging van zorgpartners Midden Holland, vlakbij het Huis van de stad.


Zowel onze vicevoorzitter Maurice als wethouder Hilde Niezen hebben het woord gevoerd. Er werd gesproken over het ontstaansproces van Goudse Panelen, waarbij de ondersteuning van de gemeente, de expertise van Greenspread en tijd/faciliteiten van de initiatiefnemers Croda, Promen en Zorgpartners cruciaal zijn geweest.


Met dank aan Pim Mul voor de foto's.


Ook werden de waarden waarop Goudse Panelen is gebaseerd uitgesproken. We gaan voor duurzaamheid, voor de buurt en zonder winstoogmerk, met elkaar voor een mooiere toekomst voor Gouda. Dat sluit natuurlijk mooi aan bij de plannen die wethouder Hilde Niezen heeft voor de stad.


Om onze doelen te bereiken rekenen we natuurlijk op gouwenaren die zich bij ons aansluiten. En daarom zijn we ook blij dat we ondertussen, via de website, al meer dan vijftig geinteresseerden in onze contactlijst hebben.


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page