Update Croda project 29 mei 2019

Beste lezer,

Als energiecoöperatie zijn we bezig om de laatste stapjes te zetten voordat we de inschrijving daadwerkelijk kunnen starten!

We hebben een aantrekkelijke offerte van een goede zonnepanelenleverancier gekozen en hebben een afnemer van de elektriciteit geselecteerd. De puntjes op de i worden gezet op de formele documenten en de inschrijfmethode.

Sleutelwoorden: 670 panelen, 310 wattpiek elk, ongeveer 280 kWh per paneel per jaar, 275 euro per paneel, 15 jaar lang ~ 8% rendement, 8 jaar terugverdientijd.

Ondertussen hebben we bij Croda tijdens de Open Dag op 11 mei warme belangstelling vanuit de buurt op het zonnedakproject gevoeld. Daar hebben we ook uit kunnen leggen waarom het zo lang duurt.


We werken nu toe naar het volgende schema. Mocht het toch anders worden, dan laten we dit zo snel mogelijk weten.

* 11 juni aankondiging van de inschrijving. Dan zijn de volgende documenten beschikbaar: het informatiepakket, de ledenovereenkomst en het administratie reglement.

* 25 juni start van de inschrijving voor medewerkers van de initiatiefnemers, de buren van Croda en belangstellenden van het eerste uur.

* Vanaf 2 juli kunnen ook andere geïnteresseerden zich opgeven.Houdt uw e-mail en de website dus goed in de gaten!

Volg ons ook via de website GoudsePanelen.nl waar we regelmatig detail updates plaatsen, onder andere in de FAQ.

285 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontwikkeling nieuw project

Het lijkt stil binnen Goudse Panelen. Er is echter oa hard gewerkt aan een administratiesysteem waarmee de behandeling en communicatie met deelnemers wordt vergemakkelijkt. Bovendien hebben we ondertu

Neem contact met ons op

Buurtje 1
2802 BE Gouda

info@goudsepanelen.nl

  • Facebook - Goudse Panelen
  • Twitter - Goudse Panelen

© 2018 by GoudsePanelen