• Sebastiaan Mantel

Start installatie!

De afgelopen weken hebben we als bestuur hard gewerkt aan alle voorbereidingen (procesmatig, technisch, juridisch en financieel) die nodig zijn om het dak van Croda vol te leggen met de 670 zonnepanelen. En met resultaat! We brengen jullie hiervan graag op de hoogte. Afgelopen week is er gestart met activiteiten om het dak voldoende stevigheid te geven. Hierdoor kan 25 oktober begonnen worden met de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen. De verwachting is dat dit iets meer dan twee weken zal duren. In de eerste week wordt gewerkt aan de constructie voor de panelen op het dak en de bekabeling. En in de tweede week worden de zonnepanelen daadwerkelijk geplaatst. Dat wordt een mooi moment!

Door veiligheidseisen bij Croda is het helaas niet mogelijk om de installatie vanaf het bedrijfsterrein zelf te bekijken. Daarom hebben we een leuk alternatief bedacht om de realisatie van het zonnedak toch live te kunnen volgen: de Goudse Panelen-route. Dit is een fiets/wandelroute die loopt over de Schielandse Hogenzeedijk via het Driestromenpad, het Veerstalblok en de Gouderaksedijk en komt via het Pontje Gein bij GOUDasfalt weer terug. Als het pontje niet vaart, kan uitgeweken worden naar de Haastrechtse brug of de waaiersluis. Tijdens de fietstocht/wandeling heb je twee keer mooi zicht op het dak van Veem 13.

Daarnaast zullen we tijdens de hele bouwperiode een timelapscamera ophangen, zodat je achteraf precies alle fases terug kunt zien.


54 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontwikkeling nieuw project

Het lijkt stil binnen Goudse Panelen. Er is echter oa hard gewerkt aan een administratiesysteem waarmee de behandeling en communicatie met deelnemers wordt vergemakkelijkt. Bovendien hebben we ondertu

Neem contact met ons op

Buurtje 1
2802 BE Gouda

info@goudsepanelen.nl

  • Facebook - Goudse Panelen
  • Twitter - Goudse Panelen

© 2018 by GoudsePanelen