• Sebastiaan Mantel

Samen met de wethouder en onze partners de oprichting gevierd

Op 8 januari 2019 hebben we met de mensen die Goudse Panelen mogelijk hebben gemaakt haar oprichting gevierd bij de Ronsseveste, een vestiging van zorgpartners Midden Holland, vlakbij het Huis van de stad.


Zowel onze vicevoorzitter Maurice als wethouder Hilde Niezen hebben het woord gevoerd. Er werd gesproken over het ontstaansproces van Goudse Panelen, waarbij de ondersteuning van de gemeente, de expertise van Greenspread en tijd/faciliteiten van de initiatiefnemers Croda, Promen en Zorgpartners cruciaal zijn geweest.


Met dank aan Pim Mul voor de foto's.


Ook werden de waarden waarop Goudse Panelen is gebaseerd uitgesproken. We gaan voor duurzaamheid, voor de buurt en zonder winstoogmerk, met elkaar voor een mooiere toekomst voor Gouda. Dat sluit natuurlijk mooi aan bij de plannen die wethouder Hilde Niezen heeft voor de stad.


Om onze doelen te bereiken rekenen we natuurlijk op gouwenaren die zich bij ons aansluiten. En daarom zijn we ook blij dat we ondertussen, via de website, al meer dan vijftig geinteresseerden in onze contactlijst hebben.


78 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontwikkeling nieuw project

Het lijkt stil binnen Goudse Panelen. Er is echter oa hard gewerkt aan een administratiesysteem waarmee de behandeling en communicatie met deelnemers wordt vergemakkelijkt. Bovendien hebben we ondertu

Neem contact met ons op

Buurtje 1
2802 BE Gouda

info@goudsepanelen.nl

  • Facebook - Goudse Panelen
  • Twitter - Goudse Panelen

© 2018 by GoudsePanelen