Eerste project is go!

Bijgewerkt: 14 aug 2019

Het 1e zonnedak op Croda van Energiecoöperatie Goudse Panelen gaat definitief door!

Er zijn voldoende inschrijvingen om te starten. Meer dan 80% van de panelen zijn vergeven, terwijl er nog flink wat belangstelling is voor de overige 130 panelen. Dat betekent dat het project sowieso wordt gerealiseerd!


Dank voor jullie interesse en steun om het zonnedak project mogelijk te maken.


“Op het dak van Croda komen maar liefst 670 panelen van elk 310 wattpiek te liggen. Goudse inwoners en bedrijven met een kleinverbruikersaansluiting kunnen profiteren van de opbrengst van deze zonnepanelen. Het is een mooi project voor inwoners van Gouda die geen mogelijkheden voor zonnepanelen op hun eigen dak hebben. Zoals bewoners van de binnenstad met een monumentaal pand of voor mensen die in een appartement wonen. Er zijn nu al 65 Goudse gezinnen die vanaf het najaar duurzaam lokaal opgewekte energie krijgen.”


Er zijn nog panelen beschikbaar, dus… als je iemand uit Gouda weet die mogelijk interesse heeft. Stuur het bericht dan door. De inschrijving blijft nog open totdat het project 100% vol is. Ondertussen nemen we de stappen richting de installateur, aannemer, beheerder etc. om zo spoedig mogelijk het project uit te voeren en daadwerkelijk duurzame elektriciteit via dit zonnedak te produceren!

40 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontwikkeling nieuw project

Het lijkt stil binnen Goudse Panelen. Er is echter oa hard gewerkt aan een administratiesysteem waarmee de behandeling en communicatie met deelnemers wordt vergemakkelijkt. Bovendien hebben we ondertu

Neem contact met ons op

Buurtje 1
2802 BE Gouda

info@goudsepanelen.nl

  • Facebook - Goudse Panelen
  • Twitter - Goudse Panelen

© 2018 by GoudsePanelen