Aankondiging inschrijving

Het eerste zonnepanelenproject van Energiecoöperatie Goudse Panelen gaat van start! Op het dak van Croda komen maar liefst 670 panelen van elk 310 wattpiek te liggen. En … Goudse inwoners en bedrijven met een kleinverbruikersaansluiting kunnen profiteren van de opbrengst van deze zonnepanelen!

Zó werkt het

Je kunt al deelnemen met één paneel. Een paneel kost € 275,- en levert naar verwachting 280 kWh per jaar. Je opbrengst bestaat uit een korting op je energiebelasting per kWh. Hoeveel, dat hangt af van de opbrengst van het hele zonnedak en het aantal panelen dat je hebt. De coöperatie verkoopt de stroom op de energiemarkt om de kosten (denk aan onderhoud, verzekeringen, boekhouding) te dekken. Hoe een eventueel resterend bedrag wordt besteed, wordt beslist in de ledenvergadering.

Schrijf je snel in!

De inschrijving gaat 25 juni open voor inwoners en bedrijven met een kleinverbruikers-aansluiting op postcodes 2801, 2802, 2808, 2809 en 2831. Op 16 juli sluit de inschrijving. We verwachten dat het zonnedak nog vóór de herfst wordt opgeleverd! Dankzij jouw deelname wordt Gouda weer een beetje duurzamer. En tegelijk doe je een goede financiële investering. Want waar anders haal je 15 jaar lang 8% rendement?

Het inschrijvingsformulier en de informatie hierover? Ga naar projecten.


Croda dak veem 13 (magazijn). Op achtergrond: Korte Akkeren.

51 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontwikkeling nieuw project

Het lijkt stil binnen Goudse Panelen. Er is echter oa hard gewerkt aan een administratiesysteem waarmee de behandeling en communicatie met deelnemers wordt vergemakkelijkt. Bovendien hebben we ondertu

Neem contact met ons op

Buurtje 1
2802 BE Gouda

info@goudsepanelen.nl

  • Facebook - Goudse Panelen
  • Twitter - Goudse Panelen

© 2018 by GoudsePanelen